Terrazzo buitenkeukens

Terrazzo buitenkeuken in uw tuin

Steeds meer mensen omarmen het buiten leven. Terrazzo buitenkeukens zijn trendy en worden steeds completer en gevarieerder in aanbod. Talloze tijdschriften, (tv)programma’s maar ook op de online socials wordt het buiten leven volop gepromoot. Pronck ziet Terrazzo buitenkeukens als ambachtelijk, duurzaam en als een ware lust voor het oog. Om deze reden heeft Pronck het Terrazzo design volledig omarmt in zijn gevarieerde aanbod in buitenkeukens. Wij vinden dat u in elk seizoen, vooral in het warme seizoen, moet kunnen genieten van het vakantiegevoel. Een Terrazzo buitenkeuken sluit hier op aan, omdat deze keukens zowel gewenst op maat als op standaard maat geleverd kunnen worden. Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan

Comfort in stijl

Het huidige aanbod van buitenkeukens biedt hetzelfde comfort als de indoorkeuken. Omdat comfort kenmerkend is voor alle producten van Pronck moet een buitenkeuken dat ook zijn.

Omdat Nederland vier seizoenen telt, vindt Pronck het belangrijk dat uw buitenkeukenbeleving dus ook volledig comfortabel moet zijn. Onze buitenkeukens worden gekenmerkt door de compacte afmeting, de robuustheid, de duurzaamheid en ook door de onderhoudsvriendelijkheid. Kortom: een buitenkeuken van Pronck geeft u comfort in stijlen siert uw tuin. Bij Pronck kunt u uw buitenkeuken ook uitbreiden met een Big Green Egg, een klassieke gril of een tijdloze pizza oven. Ook garanderen wij u een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs of kom langs in onze showroom.

Uw terazzo buitenkeuken op maat

Bij Pronck werken we met modulaire principes. Dit betekent dat wij met ons productieproces klantspecifiek kunnen produceren met gestandaardiseerde, geprefabriceerde en demontabele onderdelen. Hierdoor kunnen wij u een op maat Terrazzo buitenkeuken bieden die volledig aansluit op uw wensen. Hierdoor kunt u ook met een kleiner budget bij ons terecht voor maatwerk. Een ander voordeel van het werken volgens de modulaire principes is dat wij u gemakkelijk luxere elementen kunnen bieden. Deze elementen passen perfect in uw Terrazzo buitenkeuken. Denk hierbij aan: luxe laden van RVS of speciaal gelakte kastjes. Op deze manier kan u uw buitenkeuken volledig naar eigen smaak personaliseren.

Heeft u een vraag over terrazzo buitenkeukens?

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t