Terrazzo

Esthetisch aangenaam

Terrazzo is een sterk materiaal en kan zeker tegen een stootje. De oorsprong dit sterke materiaal ligt in Italië en heeft zich door heel Europa verspreid. Pronck kiest voor dit product, omdat het zowel duurzaam als slijtvast is. Ook heeft het een strakke en authentieke uitstraling die uw keuken of badkamer een unieke en stijlvolle look geeft! Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw specifieke wens. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Premium kwaliteit & innovatief design

Bij ons kunt u terecht voor innovatieve en verschillende kleurcombinaties van uw aanrechtblad, spoelbak of buitenkeuken. Om uw aanrechtblad gemakkelijk schoon te houden raden wij u ons Pronck onderhoudspakket aan. Hiermee is ook het onderhoud van uw aanrechtblad snel en gemakkelijk geregeld. 

Bekijk onze beste

Over Terrazzo

Wat is Terrazzo?

Het is een mix van marmer en granietkorrels. Deze korrels worden gemengd met glasdeeltjes en kleurstoffen. Dit geeft het een unieke en prachtige uitstraling.

Gekleurd?

De producten bestaan uit onder andere cement (wit of grijs) en natuursteen korrels. De toevoeging van pigmenten geeft het cement een kleur. Pigment bindt zich aan het cement.

Duurzaam?

Het is slijtvast en ijzersterk en gaat bij goed onderhoud levenslang mee. Het vervangen van de producten komt dan ook weinig voor. Om deze reden kan Terrazzo gezien worden als een duurzaam product.

Heeft u een vraag over onze Nederlandse spoelbakken?

In 3 stappen zelf een offerte samenstellen

Scan de code
t