Buitenkeukens

De ideale buitenkeuken

Bij Pronck bent u aan het juiste adres voor unieke buitenkeukens! Wij vinden het belangrijk als onze klanten tevreden zijn. Daarom helpen wij u verder dan alleen het leveren van een buitenkeuken. Onze buitenkeukens kunnen op maat gemaakt worden. Ook helpen wij u graag in het kiezen vele unieke extra’s als onderdeel van uw buitenkeuken. Denk hierbij aan: opbergruimte, een grill, een braaimaster en een spoelbak. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee! Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Jouw buitenkeuken: luxe & comfort

Pronck beschikt over zijn eigen BOB buitenkeuken. Wij vinden het belangrijk dat ook onze eigen mensen volop kunnen genieten van het buitenleven. Onze buitenkeuken is voorzien van een Big Green Egg Large met een designvolle lade voor alle BBQ gerij. Ook is de buitenkeuken voorzien van een goedgevulde koelkast en een stijlvolle prullenbak.  Deze vindt u in onze showroom en voor ons pand. Door onze ruime ervaring kunnen wij elke wens realiseren. Graag helpen wij u. Wij zijn zeer benieuwd naar uw ontwerp idee, buitenkeukenwens of vraag. Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs of vraag een gratis offerte aan.

Een buitenkeuken op maat gemaakt

Samenwerking met andere partijen vinden wij belangrijk. Samen met Houtdoor leveren wij op maat gemaakte buitenkeukens en (buiten)projecten. Onze buitenkeukens staan bekend om hun duurzame, robuuste en hoge kwaliteit. Dit komt door zowel de samenstelling van ons betonmengsel wat bestaat uit de beste materialen.  Bovendien wordt het betonnen buitenblad op specialiste wijze, door onze vakspecialisten, behandeld waardoor het bestand is tegen vorst. Bovendien is het betonnen buitenblad geheel onderhoudsvrij. Dit maakt het betonnen buitenblad een ideale keuze voor uw buitenkeuken.

Onze andere buitenprojecten

Naast betonnen buitenkeukens kunt u bij ons ook terecht voor Terrazzo buitenkeukens, Messing buitendouches, koperen buitenspoelbakken en voor vele andere mogelijkheden. Wij leveren fraaie buitenprojecten op maat. Graag horen wij uw wensen en uw behoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Pronck & Braaimaster

In samenwerking met Braaimaster voorzien wij u van prachtige en luxe buitenkeukens met een typisch Zuid-Afrikaans karakter. De Braaimaster maakt uw buitentuin helemaal compleet. Braaimaster is dan ook de ultieme multifunctionele buitenkeuken. Met een Braaimaster waant u zich op vakantie in uw eigen achtertuin! Met de Braaimaster kunt u dan ook gemakkelijk BBQ’en, grillen en zelfs pizza’s bakken. De Braaimaster kunt u bij ons zelf combineren met een exclusief tafelblad. De bijzondere en exclusieve Braaimaster collectie vindt u in onze webshop. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met al uw vragen of ontwerp ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Heeft u een vraag over op maat gemaakte buitenkeukens?

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t