Nostalgische keuken langs de Waal bij Robbrecht Gameren

Deze karaktervolle keuken van Robbrecht met landelijke uitstraling komt helemaal tot zijn recht in het gerenoveerde 2-onder-1-kapwoning uit 1931. De laatste jaren is het een duurzame trend om hout opnieuw te gebruiken in het interieur en zo is er in deze woonruimte het originele dakbeschot hergebruikt bij het bekleden van de keuken.

Kenmerkend aan deze keuken is de prachtige robuuste uitstraling wat door de gietijzeren grepen en natuurlijke lichtgrijze massief betonnen aanrechtblad wordt gecreëerd. Tijdens het ontwerpen is door de interieurbouwer goed nagedacht over een praktische indeling. Zo is het spoelgedeelte naast de vaatwasser geplaatst op een centrale plek tegenover de inductiekookplaat met downdraft.

Een passende interieurbouwer uit uw regio is belangrijk, voor het realiseren van een echt houten keuken is het belangrijk samen te werken met vakmensen, wij hebben in iedere regio veel samenwerkingen met specialisten. Maak bij Pronck een afspraak in onze gezellig ingerichte showroom te Nijkerk waar veel keukens voorzien zijn van massief houten fronten. Tijdens uw bezoek zullen wij u voorzien van waardevolle informatie en kunt u ook een rondleiding krijgen in onze werkplaats waar wij op een ambachtelijke wijze keukenbladen produceren.

Accessoires

spoelbak

Lorreine 55SP RVS

Kraan

Lorreine Ribble RVS

Materialen

Galerij

Wilt u ook uw droomkeuken waarmaken?

Zie direct uw aanrechtblad met accessoires! Krijg binnen een paar minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t