Strak & tijdloos aanrechtblad aan de Herengracht

Het aantal materialen en kleuren tot een minimum beperken is een kunst maar in het project van de Herengracht is dit gelukt. We zien graag het beton gecombineerd worden met naturel eikenhout. Echt hout heeft voor ons de voorkeur, waarschijnlijk omdat we ook écht beton maken!

Een mooie set kraan en spoelbak, waarbij de siliconen ronding van de hals de zwarte details van de woning samenbrengt met de RVS materialen in de keuken. De leren lusjes om de lades te openen zorgen voor een warm en karaktervolle afwerking.

Voor de Herengracht hebben wij meerdere projecten mogen realiseren en zijn we gecharmeerd van de exclusieve, strak en clean interieur keuzes. Iedereen zou hier kunnen wonen en dat is een kunst. Ook de badkamers zijn door Pronck ingericht en daarbij is goed te zien dat marmer perfect te combineren is met het ambachtelijke beton, het karakter, de aderen en het craquelé effect maakt het echt en vertrouwd.

Ook benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan een geheel vernieuwde uitstraling en ontwerp in deze keuken? Neem dan contact met ons op!

Accessoires in de Herengracht keuken

Kraan

Caressi keukenmengkraan CA112I L ECO

Spoelbak

Caressi CAPP40R10 RVS

Greep

Leren Lus 65x25x25mm bruin en chroom H3121065.41.C2

Materialen verwerkt in de keuken

Galerij

Wilt u ook uw droomkeuken waarmaken?

Zie direct uw aanrechtblad met accessoires! Krijg binnen een paar minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t