Industriële betonnen U-vorm aanrechtblad bij Bolt Amersfoort

Dit is een RVS U-keuken met een lichte, frisse en smaakvolle stijl.  Dit lichtgrijs betonnen aanrechtblad staat de Bolt keuken goed, de bijna horeca afwerking is industrieel, stijlvol en ook nog eens handig schoon te houden. Het betonnen blad is gepolijst waardoor het een mooie glans heeft en deze mooi in het plaatje past dat we voor dit project voor ogen hadden.

De Bolt keuken geeft een boost in uitstraling waar de rest van het interieur u tegen zegt. De langste lengte van de muur loopt door waar een comfortabel bargedeelte gecreëerd is. Ideaal en zo ook in de wens van de woonkeuken van tegenwoordig! Met een groot fornuis is er ook een royaal kook en werkoppervlakte en is de keuken echt in staat om een groot gezin te voorzien van de nodige opslag en loopruimte.

RVS keuzes voor de kraan, spoelbak en fornuis zorgen voor een innemend en krachtig statement in de Bolt keuken. De bewuste keuze voor de RVS opties in het geheel samen met het betonnen blad maakt het écht af en maakt de keuken daarom ook tijdloos!

Ook benieuwd hoe wij u kunnen helpen aan een geheel vernieuwde uitstraling en ontwerp in de keuken? Neem dan contact met ons op!

Accessoires

Kraan

Caressi CA114I U ECO Met uittrekbaar uitloopdeel

Spoelbak

Reginox Beta 20 dubbele RVS Spoelbak opbouw

Gasfornuis

Smeg C9GMXNLB1 Gas Fornuis

Broodrooster

SMEG

Waterkoker

SMEG

Materialen

Galerij

Wilt u ook uw droomkeuken waarmaken?

Zie direct uw aanrechtblad met accessoires! Krijg binnen een paar minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t