Aanrechtbladen

Er zijn veel verschillende soorten aanrechtbladen. Pronck staat bekend om zijn innovatie en door het gebruik van nieuwe technieken maken wij strakke betonnen en Terrazzo aanrechtbladen van hoge kwaliteit.  Wij gebruiken een breed scala aan materialen. Denk hierbij aan: korian, composiet, keramiek, dekton, beton, marmer, graniet, granito, Terrazzo, blauwsteen, Belgisch hartsteen, kunststof en hout. Bovendien is het onderhoud snel en makkelijk door ons eigen ontwikkelde Pronck reiniging,-en onderhoudsmiddel. Dit geldt zowel voor de Terrazzo als de betonnen keukenbladen. Hierdoor zijn onze keukenbladen minder vlekgevoelig en hebben een levenslange duur. Kies uit onze betonnen of Terrazzo aanrechtbladen en lees snel verder!

Dé centrale plek in huis

De Nederlandse keuken is dé centrale plek in het huis. Een plek van ontmoeting en het samenzijn. Wij zijn van mening dat een beetje extra aandacht voor deze centrale plek, ondanks onze drukke Nederlandse agenda, niet mag worden vergeten! Dat de keuken zo belangrijk is, blijkt uit de populariteit van betonnen bladen. Al meer dan 20 jaar worden er in Nederland betonnen aanrechtbladen verkocht. Bij Pronck zien wij dat de vraag naar deze betonnen keukenbladen ieder jaar groeit. Er is hier sprake van een échte trend en niet van een tijdelijke hype. Pronck is al meer 8 jaar dé specialist in het maken van ambachtelijke betonnen en Terrazzo keukenbladen. Ook voor het vervangen, het herstellen en het renoveren van uw keukenbladen kunt u bij ons terecht. Zelfs voor het inbouwen van spoelbakken, kookbladen en wijnkoelers in uw aanrechtblad kunnen onze vakspecialisten u helpen.  Wij helpen u graag met uw actuele woon en keukenwens, omdat aandacht voor onze klanten op nummer één staat. Bij Pronck is écht alles mogelijk!

Uw aanrechtblad op maat

Bij Pronck worden betonnen en Terrazzo aanrechtbladen op maat gemaakt. Wij doen er alles aan om uw specifieke wens te realiseren. Beton en Terrazzo spannen de kroon op het gebied van maatwerk. Er is geen ander product dat zoveel handwerk en vakmanschap eist als het bewerken van Beton en Terrazzo. Om deze reden is er sprake van een echt ambacht. Uw aanrechtblad wordt dan ook door een gepassioneerd team van échte vakspecialisten met veel aandacht geproduceerd. Beton en Terrazzo vormen de kern van uw unieke aanrechtblad. Bij Pronck bent u dus op het juiste adres voor uw specifieke wens!  Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een gratis offerte aan.

Aanrechtbladen van echte Nederlandse ambacht

Wij zien dat er steeds meer van onze klanten kiezen voor een luxere woonkeuken. Denk hierbij aan een keuken met een kookeiland en barstoelen. Maar ook aan keuken geschakelde eettafels zijn populair. Als echte Nederlandse keuken,- en interieurbeton specialist met ruim 8 jaar ervaring zien wij dat de trend van beton in deze luxere woonkeukens een steeds grotere rol speelt. Graag vertellen wij u hier meer over. Maak een telefonisch afspraak of bericht ons via WhatsApp. U kunt ons ook mailen. 

Wilt u liever langskomen in onze showroom? Dat kan natuurlijk! Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het realiseren van uw keukenwens!

Heeft u een vraag over onze producten?

In 3 stappen zelf een offerte samenstellen

Scan de code
t