De Pronck showroom in Nijkerk

Onze showroom ligt centraal gelegen in Nederland. Wij zijn gevestigd in Nijkerk aan de Westkadijk 8. Kom gerust langs. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw keukenwens. 

Wij hebben een ruime showroom. Hierdoor is er de mogelijkheid om veel van onze ambachtelijke producten hier te stallen die u kunt bezichtigen! Kom gerust eens kijken. 

Wij hebben veel product voorbeelden die u kunt bekijken. Dit heeft ons team de nodige creatieve impuls bij het kiezen van uw product. Bij Pronck is echt alles mogelijk!

Achter de showroom is onze werkplaats te vinden. Hier werken onze vakspecialisten met echt vakmanschap en passie aan uw wens. Wanneer u langskomt kunt u natuurlijk ook een kijkje nemen in onze werkplaats!

Door onze ruime showroom kijkt u uw ogen uit. Van Terrazzo en betonnen aanrechtbladen tot koperen kranen. Bij Pronck is alles mogelijk!

Door onze sfeervolle indeling voelt u zich gelijk thuis bij Pronck. Natuurlijk kunt u bij ons ook genieten van een kop koffie en van persoonlijk advies met een van onze verkoopadviseurs.

Galerij

Wilt u langskomen op de Westkadijk 8?

In 3 stappen zelf een offerte samenstellen

Scan de code
t