Beton

Beton heeft de afgelopen jaren snel terrein veroverd. En zo gek is dat ook niet. De uitstraling is puur, robuust en combineert perfect met andere natuurlijke materialen, zoals: hout, rvs en leer. Het mooie is dat de mogelijkheden eindeloos zijn, niet alleen in vorm maar ook in kleur.  Hoewel het productieproces vrijwel gelijk is aan terrazzo, heeft het toch een heel andere look. Wat denkt u bijvoorbeeld van een betonnen spoelbak of wastafel in uw badkamer of keuken?

Ervaring met beton

Met onze ruime ervaring in betonproducten voor de interieurbranche helpen wij u graag. Wij vinden uniekheid belangrijk. Om deze reden hanteren wij onze eigen werkwijze. Ook werken wij met een zorgvuldig getest receptuur en garanderen wij al jaren lang kwaliteitsproducten. Hierdoor kunnen wij kwaliteitsproducten bieden voor degelijke prijs.

De oppervlakten van ons betonnen aanbod zijn spiegelglad en zeer weerbaar voor vuil. Hiervoor gebruiken wij speciale polijst technieken. Dat wij kwaliteit belangrijk vinden, kunt u ook zien in de keuze aan grondstoffen die wij gebruiken. Hierdoor hebben wij de kans op vlekken en verkleuring verkleint. 

Omdat het een natuurproduct is kunnen wij de vorming van plakken en verkleuring niet 10% voorkomen.

Bekijk onze beste

Overal toepasbaar

Vroeger werd beton alleen gebruikt in de bouw, maar sinds enkele jaren is het niet meer weg te denken uit de interieurbranche. Het aanbod is enorm! Van betonnen vloeren tot vloeren met een beton look en van aanrechtbladen tot complete woonaccessoires. 

De aanrechtbladen van Pronck vieren hoogtij. Onze klanten geven ons een 9,4. Met onze aanrechtbladen hebben wij andere aanrechtbladen van van composiet en ook van materiaal van de troon gestoten hebben. 

Cradle to Cradle

‘Cradle to Cradle’ is een begrip dat steeds vaker wordt gebruikt. Wij vinden het belangrijk dat alle grondstoffen die wij gebruiken volledig herbruikbaar moeten zijn.

Alle materialen die wij gebruiken moeten nuttig zijn en blijven ook na levensduur. Er mag dan geen sprake zijn van kwaliteitsverlies.

De restmaterialen en restproducten moeten volledig hergebruikt kunnen worden of milieu neutraal zijn. Pronck hecht waarde aan een duurzame toekomst en heeft oog voor de toekomstige generaties.  

Een aantal Beton kenmerken

Waarom beton?

Ja, het is hard en duurzaam. Ook is het compleet te vormen in al uw wensen. Onze producten worden door onze vakspecialisten gemaakt en worden kant-en-klaar bij u afgeleverd. Neem van ons aan, dat scheelt een hoop stof, water en andersoortige rommel in uw huis.

Beton
kenmerken?

Beton kenmerkt zich, doordat zijn eindeloze ontwerp mogelijkheden zijn. Ook is het ijzersterk, modern, robuust en een puur natuurproduct. Bovendien heeft het een hoge dichtheid, hittebestendig, slijtvast, krasbestendig en zeer makkelijk in onderhoud met ons speciale onderhoudspakket.

Is beton
duurzaam?

Ja, bij de productie van beton maken wij alleen maar gebruik van natuurproducten en restafval. Het is dus duurzaam. Door te kiezen voor beton, draagt u ook bij aan een duurzame toekomst voor uzelf en de toekomstige generaties.

Heeft u een vraag over duurzame betonnen aanrechtbladen?

In 3 stappen zelf een offerte samenstellen

Scan de code
t