Koperen kranen

Koperen kranen & Pronck

KoperenKranen is een zusteronderneming van Pronck. Beide ondernemingen werken al jaren intens en met veel plezier samen aan één doel: uw keukenwens realiseren.

Koperen kranen

KoperenKranen richt zich volledig op de koperen en Messing kranen.  Met zakelijke en particuliere klanten werken zij aan speciale projecten waar unieke en op maat gemaakte kranen gerealiseerd worden. KoperenKranen staat voor echt ambacht. Bij Koperen Kranen kunt u terecht voor al uw kranenwensen. Van complete keukenkranen tot luxueuze badkamerkranen.  Ook kunt u via de webshop van KoperenKranen de ruime collectie bekijken. Neem gerust contact op. Onze verkoopadviseurs helpen u graag!

Kranen die authentiek en modern zijn

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op tijdloze klassiekers. Ook bieden wij u een ruim aanbod van moderne en functionele stijlen die een elegante toets toevoegen aan elk keuken en badkamer. KoperenKranen biedt u unieke en echt handgemaakte kranen  Messing of koper.

Douches van messing & koper design

Wij houden  van klassiek design en we houden ervan oud met nieuw te mengen. Deze prachtige kraan combineert het oude en het nieuwe in één uniek product. Neem contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw wensen.

Spoelbakken om leuk te combineren

Spoelbakken zijn een geweldige manier om uw badkamer een persoonlijk tintje te geven. Een koperen of Messing spoelbak is een uniek stuk en perfect voor elke moderne of industriële badkamer. 

De eyecatcher in uw keuken of badkamer. 

Heet u vragen over onze samenwerking met Koperen kranen?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t