Beton kleuren

Een onbeperkt kleurvariatie

Beton kleuren vindt u bij Pronck. Wij hebben een groot aanbod aan pigment wat de basis vormt van elke beton kleur. Het pigment dat aan het beton mengsel wordt toegevoegd, bepaalt de unieke beton kleur.

Kom langs in onze showroom. Want wij hebben een zeer groot assortiment aan kleurstalen. Daarnaast sturen u ook graag een kleurstaal op als u daar behoefte aan heeft. 

Als u zelf een stukje beton heeft en dat wil laten namaken met of zonder pigmentkleur bent u ook van harte welkom.

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom. 

Onze verkoopadviseurs helpen u graag. Bij Pronck is echt alles mogelijk!

Onze selectie aan pigmenten

Wit

Créme

Licht Grijs

Groen Grijs

Donker Grijs

Antraciet

Duurzame en kwalitatieve beton kleuren

Kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke factoren in ons ambachtelijke productieproces. Om te zorgen dat het pigment van goede kwaliteit is en ook blijft, voeren wij een lauxproces uit. Dit proces verhoogd de kwaliteit van het pigment en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Hierdoor krijgt u van ons een echt duurzaam aanrechtblad of spoelbak.

Pigmentsoorten

Bij Pronck gebruiken wij verschillende soorten pigment tijdens het productieproces. Omdat wij goede en duurzame producten aanbieden, kiezen wij voor kwalitatief hoogwaardige materialen. Dat ziet u ook terug in onze pigmentsoorten.

-Donkerrood -

- Lichtrood -

- Oranje -

- geel -

- lichtgroen-

- lichtblauw -

Kleur gekozen? Maak dan een live offerte en zie direct uw prijs!

Duurzaam pigment

De productie van onze pigmenten vindt plaats bij in de plaats Lanxess. Deze plaats ligt op de grens Nederland en Duitsland. In het productieproces wordt voor meer dan 93% gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Jaarlijks vindt er een controle plaats door onafhankelijke en gecertificeerde SCS Global Services. Bovendien is Lanxess de enige pigment producent die echt gebruik maakt het Laux-proces voor de productie van de pigmenten. Door een betonnen aanrechtblad of betonnen spoelbak van Pronck te kopen maakt u dus gebruik van de meest duurzame geproduceerde pigmenten.

- vlam rood -

- vlam zwart -

- riviersteen 1 -

- RIVIERSTEEN 2 -

- RIVIERSTEEN 3 -

Heeft u een vraag over onze beton kleuren?

In 3 stappen zelf een offerte samenstellen

Scan de code
t