Betonnen spoelbakken

Betonnen spoelbakken

Bij Pronck helpen wij u graag met uw ideale betonnen spoelbak of buitenproject. Betonnen spoelbakken (of wasbakken) van Pronck zijn van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn onze wasbakken ook beschikbaar in verschillende kleuren. Door ons ruime aanbod aan unieke aanrechtbladen is het bij ons zeer goed mogelijk om dé wasbak te vinden die echt voldoet met uw keukenwens. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in ons spoelbakkenaanbod dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wasbak van beton op maat gemaakt

Wij vinden het belangrijk dat een betonnen wasbak volledig voldoet aan uw wens. Daarom vinden wij maatwerk belangrijk. Omdat wij werken met ons eigen betonmengsel is er veel flexibiliteit in de afmeting, waardoor spoelbakken geïntegreerd kunnen worden in betonnen aanrechtbladen. Ons betonmengsel, dat bestaat uit een cement mix met toevoegingen naar keuze, wordt gekenmerkt door duurzame en kwalitatieve eigenschappen die u terug ziet in de gegoten spoelbak. Hierdoor zijn onze spoelbakken robuust, duurzaam en zeer stevig. Bovendien leveren wij ook betonnen spoelbakken met een standaard meting. Wij helpen graag met het vinden van de juiste maat.

Een uitgebreide collectie

Bij Pronck is alles mogelijk! Van beton tot Terrazzo en van fraaie kleurcombinaties tot klassieke kleuren. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod aan wasbakken. Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen beteken in nieuwe betonnen spoelbakken, wasbakken of aanrechtbladen.

Wasbakken van beton met betegeling

Wij produceren zowel betonnen als Terrazzo betegelde wasbakken. De betegelde wasbakken worden gestort en worden geheel volgens uw wens ingelegd en betegeld. Vervolgens onderwerpen wij de verse betegeling drogen wat zorgt voor een robuust en betrouwbaar eindresultaat. Graag helpen wij u met uw specifieke vraag. Op onze website vindt u ook meer informatie over Terrazzo. Toch liever langskomen in onze showroom? Dat kan natuurlijk! Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw Terrazzo of beton wens.

Heeft u een vraag over betonnen spoelbakken?

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t