Stoere betonnen aanrechtblad bij Van Maanen in Putten

Maatwerk is een duidelijk begrip wat in deze keuken  bij Van Maanen resoneert, de maatwerk detail zijn leuk zoals rails aan de kopse kant van het eiland welke volledig in het meubel is verwerkt.

Wij hebben voor dit mooie van Maanen project een maatwerk blad inclusief de spoelbak geleverd, dit was een specifieke wens en om deze reden zijn wij ook betrokken voor dit stukje maatwerk.

Niet alleen de spoelbak en kraan zijn geheel op maat, ook het vlammend effect is uniek. Speciale technieken worden gebruikt in onze werkplaats om dit effect te maken in het beton, dat klopt, het is volledig opgenomen in het materiaal en daarom is het oppervlakte onaangedaan glad. Licht Grijs beton met dus een donkere antraciet bijna zwart vlam werking wat het een uitgesproken karaktervol en bijna marmerlook uitstraling geeft.

De keuken en woonkamer is een ‘open floor plan’ met daarin het kookeiland als een centrale plek in de ruimte. Zonder koof en afzuigkap want deze zit in de kookplaat wat veel meer ruimte en licht doorlaat waarmee de open en frisse ruimte behouden blijft. Een ideale oplossing dus en volledig vlak te integreren in het betonnen blad zodat voor een strakke en esthetische afwerking.

Accessoires in de Van Maanen keuken

Spoelbak

Betonnen rondo spoelbak in blad meegegoten

Kraan

Quooker Fusion Round Messing Patina

Keukenmachine

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Onyx zwart

Kookplaat

BORA PURE inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging

Materialen verwerkt in de keuken

Galerij

Wilt u ook uw droomkeuken waarmaken?

Zie direct uw aanrechtblad met accessoires! Krijg binnen een paar minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t