Pitt cooking

Dé Nijkerkse dealer van PITT Cooking

Bij ons vindt u alles van PITT Cooking. Van krachtige slow branders tot pittige wok branders. Als erkende dealer van PITT cooking bieden wij u alles. Van branders tot kookpitten. Kom gerust langs in onze showroom om niet alleen de branders en kookpitten te zien maar ook echt te ervaren! Onze verkoopadviseurs geven u graag een vlammende demonstratie. 

Kook in stijl

Door de krachtige branders en de losse kookpitten van PITT Cooking wordt koken nog makkelijker. Vergroot uw kookcomfort. Kook in stijl. De knoppen van de branders hebben een eenvoudige bediening. En onze monteurs gaan pas weg als alles écht werkt.

Montage, expertise & garantie

Als erkende dealer van PITT Cooking hebben onze monteurs echte vakkennis. Hierdoor kunnen wij de kookpitten en branders bij de levering van uw aanrechtblad direct monteren. Van gemonteerde aanrechtblad tot bijpassende kookpitten en branders: alles onder één dak! Gemak voor u zodat u niks extra’s hoeft te regelen. Bij Pronck is alles mogelijk!  

Voor consumenten hanteren wij een garantie van 5 jaar op de producten van Pitt Cooking. Voor de horeca -en werkomgeving geven wij een garantie van 24 maanden op de producten van Pitt Cooking. 

Kiwa-gastec keurmerk

De branders en kookpitten van zijn voorzien van het GASTEC keurmerk. GASTEC voldoet aan het officiële KIWA GASTEC keurmerk. Dit betekent dat de branders en de kookpitten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Hierdoor zijn uw branders en kookpitten veilig en gemakkelijk in een Pronck aanrechtblad te gebruiken. 

Pitt Cooking: een unieke kook-ervaring

Door de tijdloze uitstraling van de branders en kookpitten in ieder type keuken toepasbaar. Van eigentijds tot design en van landelijk tot klassiek. 

Alle branders en kookpitten hebben hebben het Kiwa Gastec Keurmerk. Dit officiële keurmerk stelt hoge eisen aan kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Onze klanten zijn gegarandeerd van  productveiligheid en productzekerheid. . 

Door de minimale ruimte van 28 centimeter (11 inches) tussen de branders is er meer ruimte tussen uw pannen. Dit creëert meer vrijheid en ruimte en vergroot uw kookcomfort. 

Door de afwezigheid van opstaande randjes en hoekjes is onderhoud aan uw branders en kookpitten makkelijker dan ooit.

De robuuste en krachtige branders van zijn hoogwaardig materiaal. Dit in combinatie met het gebruiksgemak van één bedieningsknop geeft u controle over de vlam en vergroot uw kookcomfort. ‘Functionaliteit zoals functionaliteit bedoeld is’. – Pitt Cooking –

Heeft u vragen over de samenwerkingen met Pitt Cooking?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t