Samenwerkingen

Samenwerkingen van Pronck

Pronck heeft me trots meerdere samenwerkingspartners.  

Wij werken samen met Houtdoor,  KoperenKranen,  Homefires, VTWonen, WOOOD en BePureHome.

Ook zijn wij erkende dealer van PITT Cooking & Quooker!

Houtdoor

Pronck maakt complete buitenkeukens in goede samenwerking met Houtdoor. Houtdoor heeft een prachtige en professionele werkplaats waar wij bij Pronck enthousiast van worden! Zij zijn expert in hout en wij in het beton! Dat is de core van onze samenwerking met Houtdoor. De samenwerking tussen beide partijen is ontstaat, omdat wij regelmatig elkaars pad hebben gekruist.  Om onze klanten te goed te bedienen zijn beide ondernemingen met elkaar de samenwerking aangegaan. Pronck en Houtdoor zijn echte partners als het gaat om het opbouwen van een complete keuken naar uw eigen wens!

KoperenKranen®

Dit maatwerkbedrijf is een zusterbedrijf van Pronck en is onder hetzelfde dak gevestigd in Nijkerk. Door haar specialisme in maatwerk kranen en spoelbakken bedient KoperenKranen ook de keuken en badkamer branche. Dat vinden wij mooi, want zo werken wij ook vaak aan dezelfde projecten. Er wordt veel kennis en techniek gedeeld. Hierdoor wordt een project vanuit meerdere perspectieven bekeken.  Er wordt actief meegedacht in het ontwerp en het intekenen van de hardware. 

Homefires

Een stevig BBQ feestje spreekt Pronck wel aan. De liefde gaat bij ons door de maag. Pronck houdt ook van grote en mooie buitenkeukens! Zodoende hebben wij Braaimaster ontmoet. Met een Homefires kunnen met gemak zo’n 20 man voorzien worden van heerlijk eten. Het ontneemt u kook-stress en geven u kook-gemak! De Homefires is trouwens ook te bewonderen in onze showtuin. Kom gerust eens langs! Ook maken wij uniek DeKokBraaikeuken, dit exemplaar is een waanzinnig complete keuken opstelling en niet te vergelijkbaar met alles wat u ooit heeft gezien . Door deze nauwe samenwerking met Homefires kunnen wij elke wens realiseren.

Eikmeester

Al jarenlang is de IKEA keuken met een betonnen aanrechtblad de focus van Pronck! Door onze ruime ervaring, door vele projecten, bieden wij u het gewenste resultaat dat past in ieder budget. Door onze ervaring kunt u zelfs met een kleiner budget al bij ons terecht. Uitdagingen zien wij als een kans! Graag gaan wij met u in gesprek. Door onze samenwerking met Eikmeester bieden wij u meer dan alleen beton! Veel van onze klanten lopen aan tegen de beperkingen van de IKEA keukencollectie. Ons wordt dan ook vaak de vraag gesteld of wij ervaring hebben met fronten of apparatuur. En ons antwoord is: ‘Jazeker!’ Samen met Eikmeester beantwoorden wij uw specifieke vraag. Eikmeester is dan ook de specialist in echte eikenhouten fronten! In samenwerking met Eikmeester voorzien wij in uw behoefte van massief houten deuren met een brede selectie afwerkingen tot strakke en vlotte eikenhouten fronten.

VT Wonen

De kunst van het combineren is makkelijk te leren! Beton is een sterk, duurzaam materiaal met een neutrale en eigentijdse uitstraling. Hierdoor kunt u beton zeer goed combineren met andere materialen in het samenstellen van uw woon- en keukeninterieur wens.  Uit ervaring zien wij onze klanten steeds vaker kiezen voor een duurzaam aanrechtblad. Beton is zeer geschikt, omdat het niet alleen duurzaam is maar ook prima met hout combineert. Dit creëert een warme, gezellige en robuuste uitstraling van uw woon-en keukeninterieur.  Samen met VTWonen willen wij u helpen om uw unieke keuken te realiseren. VTWonen  inspireert en Pronck realiseert. Inspiratie, originaliteit en authenticiteit is wat VTWonen en Pronck heeft samen gebracht.

WOOOD

Uniek, authentiek, stijlvol en robuust zijn kenmerken als het gaat om Pronck en om WOOOD. Met ruim 40 jaar ervaring in wooninterieur richt WOOOD, als onderdeel van de Eekhoorn Dutch Furniture, zich op moderne en tijdloze woonaccessoires, kasten en meubels. Ook heeft WOOOD een eigen werkplaats waar vakspecialisten dagelijks werken aan uw woon -en keukeninterieur wens. Bovendien is ook WOOOD al in meer dan 50 landen actief is met 1500 verkooppunten wereldwijd. Samen met WOOOD realiseren wij uw wens in comfortabel en tijdloos woon- en keukeninterieur. 

Be Pure Home

Door het te combineren van elementen, zoals: elegantie, chic en robuustheid onderscheid BePureHome zich van de concurrentie. De drang om te pionieren is wat Pronck en BePureHome verbind! De collectie van BePureHome wordt gekenmerkt door het simpele lijkende, zeer aantrekkelijke en stoere design. De vakspecialisten van BePureHome laten zich inspireren door trends, niet op hypes. Hierdoor is iedere kast, stoel en bank van BePureHome betaalbaar en van hoge kwaliteit. Met trots werkt Pronck samen met deze geweldige partner, als onderdeel van de De Eekhoorn Dutch Furniture, om uw unieke wens in woon -en keukeninterieur te realiseren. In samenwerking is echt alles mogelijk!

Pitt Cooking

Wie het in de keuken heeft, heeft weinig uitleg nodig. PITT Cooking is de specialist in de meest luxe kookunits die er voor de keukenbranche mogelijk zijn! Deze kookunits, kookpitten en branders van PITT Cooking sluiten naadloos aan op het keukenmateriaal. Pronck heeft nauw contact met PITT Cooking, waardoor onze monteurs de vakkennis hebben om bij de aankoop van uw keukenblad de PITT Cooking units direct te monteren! Pronck omarmt de service waar het merk voor staat. Bij aankoop krijgt u als consument dan ook 5 jaar de fabrieksgarantie. 

Voor horeca en werkplekken hanteren wij andere garantievoorwaarden en zijn wij te vinden onder de naam van Aanrechtbladenfabriek B.V. 

Heeft u vragen over de samenwerkingen met Pronck?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t