Eikmeester

Pronck & Eikmeester

Onze klanten vertellen ons dat zij niet alleen een duurzaam aanrechtblad willen maar ook zoeken naar een strakke afgewerkte keuken. Daarom bieden wij ook fronten van puur eikenhout die uw keuken echt afmaakt! In samenwerking met Eikmeester realiseren wij uw wens. Eikmeester is dé specialist in verschillende soorten en kleuren eikenhout. 

Gemaakt voor gemak

Door de samenwerking tussen Pronck en Eikmeester kunnen wij u niet alleen een duurzame en afgewerkte keuken leveren, ook kunnen wij u compleet ontzorgen! Wij regelen uw complete keuken: van het aanrechtblad tot de fronten. Van licht tot zwart eikenhout. Alles is mogelijk!

Meerdere afwerkingen & greeploze fronten

Qua afwerkingen voor de eikenhouten fronten zijn er meerdere esthetisch mooie opties mogelijk. Van een ruwe afwerking tot gezandstraald.  Ook vinden we het belangrijk om de greeploze fronten perfect aan te laten sluiten op het (massieve) eikenhout dat wordt gebruikt. In deze greeploze fronten wordt een metalen strip verwerkt die voor het oog onzichtbaar is. 

Massief eikenhout

Alle keukenfronten van Eikmeester zijn van massief eikenhout. Het hout is niet alleen een duurzaam materiaal, ook is het een kwaliteitsproduct met een prachtige unieke uitstraling.

Uw design opties

      

Fronten greeploos of met grepen beschikbaar!

  • Gezandstraald en een ruw oppervlak beschikbaar voor de fronten.
  • Verschillende staaltjes beschikbaar in onze showroom.

Als u geïnteresseerd bent in onze de producten kunt u gerust contact met ons opnemen. In onze showroom hebben wij verschillende staaltjes beschikbaar. Graag vertellen wij u meer over ons product aanbod. Kom langs voor advies op maat.

Heeft u vragen over de samenwerkingen met Pronck?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t