Terrazzo aanrechtbladen

Terrazzo aanrechtbladen

Wij zijn dol op de kenmerkende uitstraling van het prachtige mediterraanse Terrazzo. Onze klanten beschrijven hun eerste indruk van Terrazzo als dé herinnering aan hun grootmoeders keuken maar dan net iets moderner. Een gevoel van ware nostalgie met een moderne twist. Terrazzo vindt zijn oorsprong in de Italiaanse keukenbouw. Het wordt gewonnen uit het restproduct tijdens het delven in de marmergroeve. Tegenwoordig wordt Terrazzo ook in onder andere België en Duitsland gewonnen. Dit verkleint de afstand tussen verkoper en koper, wat bijdraagt aan een duurzamer product. Omdat wij bij Pronck alleen de beste gezeefde korrelgrootte gebruiken zetten wij Terrazzo compleet op de kop. In ons werkatelier werken onze gepassioneerde vakspecialisten om uw Terrazzo aanrechtblad te realiseren.

Het unieke aan een Terrazzo aanrechtblad

Onze klanten kiezen Terrazzo aanrechtbladen met frisse kleurcombinaties, waardoor elk aanrechtblad uniek is. Denk bijvoorbeeld aan een kleurcombinatie van ton-sur-ton (geel en bruintinten). Dit geeft Terazzo een natuurlijke pastel look. Ook bieden wij andere kleurcombinaties aan, zoals: een combinatie op van basis van glas. Dit geeft een diepte in het aanrechtblad. Hierdoor kijkt u letterlijk in het aanrechtblad en wordt u verrast door een prachtig natuurlijk kleurenpallet. Neem voor vragen contact met ons op of vraag gerust een gratis offerte aan.

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Terrazzo aanrechtbladen van Pronck

Met meer dan 100 Terrazzo recepturen én met 8 jaar specialistische ervaring, helpen wij u graag met uw unieke Terrazzo keuze. Terrazzo is een combinatie van onder andere marmerkorrels, granietkorrels en Belgisch hardsteen. Ook verwerken wij glasbrokken en schelpen in onze Terrazzo aanrechtbladen. Dit maakt onze aanrechtbladen uniek. Met onze kennis en ervaring adviseren wij u graag over ons aanbod aan Terrazzo aanrechtbladen.

Wij bieden u Terrazzo maatwerk met een moderne en frisse twist. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar. Neem voor vragen contact met ons op of vraag gerust een gratis offerte aan.

Ambachtelijk & Duurzaam Terrazzo

Door de nieuwgierigheid van de Italiaanse vakspecialist is Terrazzo ontstaan. Door het toepassen van Terrazzo als granulaat, net als bij beton, ontstond er een zeer sterke en robuuste cement-binding.  

Terrazzo wordt gewonnen uit de restproductie van de grondstoffenwinning uit de marmergroeve. Hierdoor Terrazzo duurzamer dan plaatmateriaal. Tegenwoordig wordt het proces van delven in de marmergroeve wordt ook uitgevoerd in Duitsland en België. 

De kwaliteit van Terrazzo

Om te zorgen voor een constante productkwaliteit halen wij ook grondstoffen uit Egypte en en Zweden. Alle grondstoffen die wij gebruiken worden met uiterste precieze en aandacht gemengd, uitgehard en met diamantschijven geslepen tot een glad en gepolijst werkoppervlak. Hierdoor garanderen wij u een op maat gemaakt Terrazzo aanrechtblad van top kwaliteit. Het resultaat getuigd van echt vakmanschap. Wilt u een uniek Terrazzo aanrechtblad laten maken? Neem gerust contact met ons op of vraag dan een gratis offerte aan!

Heeft u een vraag over onze Terrazzo aanrechtbladen?

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t