Betonnen buitenkeukens

Betonnen buitenkeukens

Bij Pronck hebben we het grote voordeel dat wij het productieproces van A tot Z volledig in eigen hand hebben. Hierdoor kunnen wij betonnen buitenkeukens op maat en naar eigen ontwerp creëren en leveren. Om ons productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen werken wij nauw samen met onze leveranciers en derde partijen, waardoor wij iedere dag kwaliteit kunnen garanderen.

Door de nauwe samenwerking groeien wij dagelijks in onze expertise. Dit heeft ons doen beseffen dat wij samenwerking belangrijk vinden. Door het onderhouden van warme relaties met hoveniers, ontwerpers en architecten blijven we aan de top en kunnen wij u de Pronck-kwaliteit garanderen. 

Buitenkeuken op maat

Wij merken dat er een groeiende vraag is naar buitenkeukens. Meer en meer van onze klanten willen een betonnen buitenkeuken die afgestemd is op het buitenleven in Nederland. Dit betekent dat de buitenkeuken bestendig moet zijn voor het Nederlandse voor en het najaar. Bij Pronck kunt u terecht voor advies op maat. Door onze samenwerking met hoveniers, ontwerpers en architecten bieden wij u buitenkeukens met karakter en complete (buiten) en tuinprojecten die volledig voldoen aan uw buitenkeukenwens. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee! Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Design & gedurfde betonnen buitenkeukens

Een buitenkeuken dient natuurlijk een primair doel: het realiseren van uw unieke in de open lucht kookervaring. Bij Pronck houden we van gedurfde combinaties. Ook houden we van stijl en design. Bij ons kunt u terecht voor mooie en gedurfde buitenkeukens die we combineren met beton, Terrazzo, red ceder of RVS gepoedercoat frame. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om open vakken, lades en deurtjes net iets specialer te maken. Denk hierbij aan eiken, geolied ceder hout of een luxe gelakte glans. Pronck biedt u de juiste buitenkeuken die precies past in een monumentale landelijke schuur of in een penthouse met een 360° graden uitzicht over de Amsterdamse skyline. Kortom: wij helpen u graag om alle mogelijkheden te ontdekken voor uw ideale buitenkeuken! 

Heeft u een vraag over onze betonnen buitenkeukens?

In 3 stappen jouw aanrechtblad samenstellen

Scan de code
t