Houtdoor

Pronck & Houtdoor

Alleen samen komen we tot de mooiste en meest unieke buitenkeuken. In samenwerking met Houtdoor realiseert Pronck uw wens. Houtdoor is dé specialist in houtbewerking van duurzame en ambachtelijke buitenkeukens. Van een robuuste look tot een egale en zachte tint met een afgewerkt betonnen keukenblad van Pronck. In samenwerking is echt alles mogelijk!

Passie voor design

Samenwerken aan één passie: passie voor design! Dat maakt dat wij niet alleen een ambachtelijk  keukenblad aan u leveren maar ook de hele buitenkeuken. Ook voorzien wij u graag van een passende BBQ voor in uw buitenkeuken. Wij maken van uw buitenkeukenwens een passende ontwerp animatie. Ook krijgt u van ons vrijblijvend de offerte inclusief het design.

Maatwerk & duurzaam

Uniek, handgemaakt houten maatwerk voor uw buitenkeuken. Een landelijke of moderne buitenkeuken van hout dat compleet duurzaam is. Al het hout is voorzien van het FSC keurmerk. 

Van Europees eikenhout tot het Canadeese western red cedar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Nauwkeurige afwerking

De producten worden nauwkeurig afgewerkt zonder zichtbare montage. Van lichter tot donkerder en gekleurd hout. Houtdoor en Pronck leveren secuur werk op maat. Echt maatwerk.

Heeft u vragen over de samenwerkingen met Houtdoor?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t