Landelijke keuken in traditionele stijl in Nijkerk

Dit is een fraaie robuuste keuken met een massief betonnen aanrechtblad. Het aanrechtblad en spoelbak zijn uit één geheel gegoten, en maakt het plaatje helemaal compleet. Één van de oudste huizen van Nijkerk is helemaal in stijl ingericht.

Dit is door de jaren van ons bedrijf heen één van de meest gevraagde verzoeken, een grote klassieke bak die te zien is met body! Een geweldige trendsetter waarmee we al veel mensen hebben mogen verblijden. En dat niet alleen, de brickwall, de houten vloerdelen, een fraai fornuis, geschilderde fronten met en het naturel aanrechtblad is één van de meest geliefde items op dit moment.

Raw en Klassiek, de oude materialen en de hand van de echte vakman slaan hier de spijker op de kop. We vinden in deze keuken veel karakter terug doordat er goed gekeken is naar ruimte en omgeving, er is een balans gevonden om het Rijksmonumentaal Pand een juiste indeling te geven, de keuken is hier een belangrijk onderdeel van. De keuken is ook uitgerust met een prachtig gasfornuis die ook aan de klassieke stijl een draai geeft.

Dit betonnen aanrechtblad is voor ons baanbrekend geweest, wat begon als een Pinterest idee hebben we daadwerkelijk kunnen realiseren, dit blad van bijna 4 meter lang en de wastafel is uit 1 deel gegoten als tussenbouw, allemaal bij ons in de werkplaats vervaardigd en uiterst voorzichtig getransporteerd.

Heeft u ook een uniek project of gaat u starten maar heeft u alleen nog maar ideeën op Pinterest gezien, laat dit ons dan weten! Vaak kunnen wij klanten helpen bij het realiseren van hun ideale plaatje. Of het nou een aanrechtblad is voor een compleet handgebouwde keuken en die is ontworpen een interieurarchitect of dat u een paar avonden gespendeerd heeft aan een Ikea keukenplanner, WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Accessoires in de keuken

Kraan

Perrin & Rowe Ionian Dual Lever Pewter Kitchen Sink Mixer Tap 4193PFWPC

Kokend water

Quooker Classic Nordic Round RVS

Voedselfafval
restenvermaler

Insinkerator Evolution 250 RVS

Fornuis

Lacanche Cluny 1000 "Classic", Zwart Emaille met Messing detail

Materialen verwerkt in de keuken

Galerij

Wilt u ook uw droomkeuken waarmaken?

Zie direct uw aanrechtblad met accessoires! Krijg binnen een paar minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t