BePureHome

Samen pionieren

Door elegantie, chic en robuustheid te combineren onderscheidt BePureHome zich van de concurrentie. De drang om te pionieren is wat Pronck en BePureHome samen heeft gebracht. Bovendien is BePureHome een merk van Nederlandse bodem. Bij haar kunt u kiezen uit kasten, lampen, banken, stoelen en nog veel meer. Een unieke, betaalbaar maar toch uitgebreide en luxueus aanbod aan wooninterieur. Kom gerust eens langs in de Nijkerkse showroom van Pronck. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met uw unieke wens in woon -en keukeninterieur.

De Eenhoorn Dutch Furniture

Met een zeer ruime ervaring in ontwerp, productie en distributie van wooninterieur is zij, als onderdeel van De Eenhoorn Dutch Funiture, een grote naam in de Europese meubelindustrie. Door slimme geautomatiseerde processen, met een sterke focus op digitale innovatie en realisatie en IT blijft zij de concurrentie een streepje voor. Pionieren is waar BePureHome voor staat. 

Duurzamere zitbanken

BePureHome werkt ook met gerecycled leer en andere materialen in het ontwerp van haar leren banken. Dit gerecyclede leer bestaat uit 70% echte leer vezels en 30% polyester. Hierdoor wordt er een natuurlijke look gecreëerd. Het gebruik van polyester zorgt voor de coating van het leer, waardoor eventuele oneven heden voorkomen worden. Dit maakt de zitbanken comfortabel en uniek. Pronck is van mening dat een comfortabel wooninterieur perfect past bij een ambachtelijk keukeninterieur. Kom gerust langs in onze Nijkerkse showroom en bekijk ons brede aanbod in woon -en keukeninterieur. Van echt beton tot uniek leer. Bij Pronck is alles mogelijk!

Heeft u vragen over onze samenwerking met Bepurehome?

Stel uw eigen aanrechtblad samen en zie binnen 2 minuten een aantrekkelijk overzicht.

Scan de code
t