Aanrechtbladen

Met maatwerk jouw unieke blad

Ruime keuze

Er zijn tal van opties als het gaat om aanrechtbladen. Pronck staat bekend om zijn innovatieve aanpak en maakt gebruik van geavanceerde technieken om hoogwaardige betonnen en terrazzo werkbladen te produceren. We bieden een ruime keuze aan materialen, waaronder corian, composiet, keramiek, dekton, beton, marmer, graniet, granito, terrazzo, blauwsteen, Belgisch hardsteen, kunststof en hout. 

Dankzij ons zelfontwikkelde Pronck reinigings- en onderhoudsmiddel zijn onze werkbladen eenvoudig te onderhouden. Dit middel zorgt ervoor dat zowel de terrazzo- als de betonnen keukenbladen minder vatbaar zijn voor vlekken en een lange levensduur hebben. Ontdek ons aanbod aan betonnen en terrazzo werkbladen en lees verder!

Maatwerk aanrechtbladen

Onze innovatieve aanrechtbladen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit in onze werkplaats. Wist je dat aanrechtbladen van beton en terrazzo de meest populaire zijn?

Unieke aanrechtbladen

We maken aanrechtbladen van allerlei soorten materialen. Zo ook natuursteen en keramiek. Unieke materialen zoals deze zorgen ervoor dat jouw keuken ook écht uniek is!

Alles is mogelijk

De keuken is in Nederland dé centrale plek in huis. Het is een plek waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. Wij geloven dat, ondanks onze vaak drukke agenda’s, deze belangrijke ruimte extra aandacht verdient! De waarde van de keuken wordt onderstreept door de populariteit van betonnen werkbladen. Al meer dan 20 jaar zijn betonnen aanrechtbladen in Nederland verkrijgbaar, en bij Pronck merken we dat de vraag naar deze bladen elk jaar toeneemt. Het gaat hier om een blijvende trend en niet zomaar een tijdelijke rage. Pronck is al meer dan 8 jaar dé specialist in het vervaardigen van ambachtelijke betonnen en Terrazzo keukenbladen. Daarnaast staan wij klaar om uw bestaande keukenbladen te vervangen, herstellen of renoveren. Onze vakmensen kunnen zelfs spoelbakken, kookplaten en wijnkoelers naadloos in uw aanrechtblad integreren. Wij staan klaar om u te helpen met uw woon- en keukenwensen, want persoonlijke aandacht voor onze klanten staat bij ons voorop. Bij Pronck is werkelijk alles mogelijk!

Ontmoet Willem

Willem heeft jarenlange ervaring in het maken van hoogkwalitatieve aanrechtbladen voor Pronck. Zijn vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat elk blad precies aan de hoogste eisen voldoet. Of het nu gaat om materiaalkeuze, afwerking of duurzaamheid, Willem beheerst het allemaal. Ook kan Willem jou alles vertellen over hoe Pronck aanrechtbladen in elkaar zitten.

Inspiratie