Pronck onderhoudspakket

Heeft u een betonnen aanrechtblad waar vlekken zijn ontstaan? Wacht dan niet langer en verwijder uw vlekken nu met de Pronck onderhoudspakket. Wij adviseren onze klanten om hun betonnen aanrechtblad met regelmaat te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van uw aanrechtblad aanzienlijk en vergroot uw keukencomfort! 
Met ons Pronck onderhoudspakket doet u dit in een handomdraai.  Regelmatig onderhoud van uw aanrechtblad is cruciaal om langdurige vlekken en lelijke krassen te voorkomen.

Onderhoud aan uw aanrechtblad

pronck.nlpleet onderhoudspakket

Het onderhoudspakket bestaat uit een schuurblok, een microvezeldoek, REBO+ en SOB10.

REBO+

REBO+ is ons impregneermiddel dat uw aanrechtblad een langere levensduur geeft.

SOB10

SOB10 is ons reinigingsmiddel voor een optimaal schoon resultaat.

Microvezeldoek

De microvezeldoek is zo ontwikkeld dat hij hoog absorberend is. Dit betekent dat u een mooi, schoon en streeploos resultaat behaald.

Onderhoud is essentieel

Wij leveren ook de essentiële producten die noodzakelijk zijn om uw betonnen aanrechtblad zo goed mogelijk te onderhouden, te reinigen en te impregneren.  Alle onderhoudsmiddelen kunt u ook los kopen in onze webshop. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze producten. Graag beantwoorden wij al u vragen over onderhoud van uw betonnen aanrechtbladen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen u graag!

Heeft u een specifieke vraag over het onderhoud van uw aanrechtblad?

Of vraag direct om een

Scan de code
t